Oh nee, waterschade. Wat nu?!

Oh nee, waterschade. Wat nu?!

Oh nee, waterschade. Wat nu?! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 19 februari 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Heeft uw woning of bedrijfspand waterschade opgelopen en heeft u geen idee hoe u dit weer netjes krijgt? Bij Schildersbedrijf Dreijer helpen we u graag met het vakkundig uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Wij kunnen de wandafwerking en het schilderen van uw houtwerk professioneel verzorgen.
Ook voor het verzorgen van kleine houtwerkreparaties of -restauraties draaien wij onze hand niet om. Dus wat te doen bij waterschade aan uw woonhuis of winkelpand?

Inspectie en evaluatie - Neem vrijblijvend contact op met een gerenommeerd schildersbedrijf, zoals Schildersbedrijf Dreijer, voor een inspectie van de waterschade. Wij kunnen de omvang van de schade beoordelen en een plan opstellen voor reparatie en herstel. U ontvangt vervolgens van ons een offerte voor het herstellen van de waterschade. Geen verrassingen achteraf, de offerte bevat zowel de benodigde materialen als het arbeid, en eventuele bijkomende kosten.

Planning en afspraken maken - Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte en voorwaarden, plannen wij met u dan een datum in voor de reparaties. Wij proberen hierbij aan te geven wat u kunt verwachten qua tijdsduur van het project, en de verwachte opleveringsdatum. wanneer u voorafgaand aan het starten van de werkzaamheden het getroffen gebied vrijmaakt van meubels, decoraties en andere bezittingen, vergemakkelijkt dit het werk voor de schilders.

Wij zullen vervolgens aangetast en beschadigd verf en pleisterwerk verwijderen, eventuele structurele schade herstellen, en met grote nauwkeurigheid een nieuwe verflaag aanbrengen. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat bij Schildersbedrijf Dreijer? Klik hier.

Kwaliteitscontrole - Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent, en zullen u verzoeken na voltooiing van de herstelwerkzaamheden te controleren of alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Nadat het werk naar tevredenheid is voltooid, zouden wij een recensie op onze website of op Google zeer waarderen.

Schade aan uw woning wat nu? Bel Schildersbedrijf Dreijer

Heeft u (water)schade aan uw woning of bedrijfsgebouw, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u adviseren over het herstellen van de schade.

Ons telefoonnummer: 0597-331305
Ons e-mailadres: info@schildersbedrijfdreijer.nl
Tevens bereikbaar via WhatsApp: 06-50517850

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.