Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 4 juli 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Heeft u een prachtige, nieuwe woning gekocht waar nog wat werk aan zit? Is bijvoorbeeld het schilderwerk nodig toe aan een upgrade? De ervaring leert dat het verstandig is om dit soort klussen uit te besteden aan een specialist. Want dan bent u gegarandeerd van jarenlang plezier en een goede kwaliteit van uw schilderwerk. Wij vertellen u in dit blogbericht graag hoe de keuze voor een Schildersbedrijf Dreijer bijdraagt aan meer woonplezier van uw (nieuwe) woning.

Kluswoning gekocht en hulp nodig?
Het kan leuk en spannend zijn om een kluswoning te kopen. Wij noemen een aantal voordelen:
a. U kunt lekker zelf aan de slag in uw nieuwe huis;
b. Van begin af aan beslissen over indeling, kleurgebruik en uitstraling van uw woning;
c. Er is vaak een mooi budget beschikbaar, aangezien een kluswoning over het algemeen minder kost dan een woning die `af` is.

Wat uitbesteden aan een vakman bij kluswoning?

Achterstallig of slecht onderhouden schilderwerk verraadt zichzelf vaak door afbladderende verf. Maar dit is niet het ergste. In veel gevallen in het houtwerk eronder namelijk aangetast door de elementen en jarenlang gebruik. Hierom is het belangrijk dat schilderwerk en houtherstel worden uitgevoerd door een specialist. Bij Schildersbedrijf Dreijer luisteren we altijd naar uw wensen en voeren het werk zo vakkundig mogelijk uit.

Het brede dienstenaanbod van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

In de afgelopen 3 decennia hebben wij ons gespecialiseerd in diverse ambachten. Wanneer u ons inschakelt voor het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden zullen wij altijd het onderliggende houtwerk nalopen. Is er een onderdeel aangetast door houtrot of occidatie, dan kunnen wij dit in overleg met u herstellen of vervangen.

Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan de boeidelen van uw woning, maar ook de windveren, kozijnen en deuren of ramen kunnen beschadigd zijn. In overleg met u en aan de hand van uw wensen kunnen wij dit herstellen in oude glorie, of naar de wensen van de moderne tijd.

Bel vrijblijvend en ervaar de vakkennis van Schildersbedrijf Dreijer
Naast een erkende schilderopleiding hebben onze schilders allemaal een gedegen timmeropleiding gevolgd. Dat maakt Schildersbedrijf Dreijer de juiste persoon voor uw schildersklus. Bel of mail ons vrijblijvend.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.