Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 4 juli 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Heeft u een prachtige, nieuwe woning gekocht waar nog wat werk aan zit? Is bijvoorbeeld het schilderwerk nodig toe aan een upgrade? De ervaring leert dat het verstandig is om dit soort klussen uit te besteden aan een specialist. Want dan bent u gegarandeerd van jarenlang plezier en een goede kwaliteit van uw schilderwerk. Wij vertellen u in dit blogbericht graag hoe de keuze voor een Schildersbedrijf Dreijer bijdraagt aan meer woonplezier van uw (nieuwe) woning.

Kluswoning gekocht en hulp nodig?
Het kan leuk en spannend zijn om een kluswoning te kopen. Wij noemen een aantal voordelen:
a. U kunt lekker zelf aan de slag in uw nieuwe huis;
b. Van begin af aan beslissen over indeling, kleurgebruik en uitstraling van uw woning;
c. Er is vaak een mooi budget beschikbaar, aangezien een kluswoning over het algemeen minder kost dan een woning die `af` is.

Wat uitbesteden aan een vakman bij kluswoning?

Achterstallig of slecht onderhouden schilderwerk verraadt zichzelf vaak door afbladderende verf. Maar dit is niet het ergste. In veel gevallen in het houtwerk eronder namelijk aangetast door de elementen en jarenlang gebruik. Hierom is het belangrijk dat schilderwerk en houtherstel worden uitgevoerd door een specialist. Bij Schildersbedrijf Dreijer luisteren we altijd naar uw wensen en voeren het werk zo vakkundig mogelijk uit.

Het brede dienstenaanbod van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

In de afgelopen 3 decennia hebben wij ons gespecialiseerd in diverse ambachten. Wanneer u ons inschakelt voor het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden zullen wij altijd het onderliggende houtwerk nalopen. Is er een onderdeel aangetast door houtrot of occidatie, dan kunnen wij dit in overleg met u herstellen of vervangen.

Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan de boeidelen van uw woning, maar ook de windveren, kozijnen en deuren of ramen kunnen beschadigd zijn. In overleg met u en aan de hand van uw wensen kunnen wij dit herstellen in oude glorie, of naar de wensen van de moderne tijd.

Bel vrijblijvend en ervaar de vakkennis van Schildersbedrijf Dreijer
Naast een erkende schilderopleiding hebben onze schilders allemaal een gedegen timmeropleiding gevolgd. Dat maakt Schildersbedrijf Dreijer de juiste persoon voor uw schildersklus. Bel of mail ons vrijblijvend.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn de trends voor de winter van 2023/2024?

31 augustus 2023 - Binnenkort zullen de eerste bomen hun prachtige herfstkleuren gaan vertonen. Bij het zien van al die natuurpracht zal het bij menigeen gaan kriebelen: hoog tijd voor de najaarsschoonmaak, en... lees verder »

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Welke werkzaamheden uitbesteden bij aankoop kluswoning?

4 juli 2023 - Heeft u een prachtige, nieuwe woning gekocht waar nog wat werk aan zit? Is bijvoorbeeld het schilderwerk nodig toe aan een upgrade? De ervaring leert dat het verstandig is om dit soort klussen uit te... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.