Wij geven professioneel advies op maat

Wij geven professioneel advies op maat

Wij geven professioneel advies op maat Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 13 oktober 2022

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Geen schildersklus is hetzelfde. Dat klinkt misschien als een cliché, maar onze schilders ervaren dit dag in, dag uit. Zo verschilt natuurlijk om te beginnen de locatie, maar ook de omgeving van de klus: vindt deze plaats in het midden van een drukke stad, of juist op een rustige plek aan de rand van een dorp? Ook zit er verschil in de klus zelf: is het binnen- of buitenschilderwerk, en gaat het dan om wanden, kozijnen, of bijvoorbeeld de windveren van een woning?

Dan is er nog de ondergrond waarop geschilderd gaat worden, en de staat van het huidige schilderwerk. En natuurlijk, het allerbelangrijkste: wat is exact de wens van de klant? Want ook de wensen zijn zo divers als de mensen zelf zijn.

Een objectieve inventarisatie van uw schildersklus

Schildersbedrijf Dreijer komt altijd eerst voor een inventarisatie bij u langs. Wij beginnen nooit direct, maar willen eerst samen met u kijken wat de wensen zijn omtrent het schilderwerk, zoals:

  • Wat moet er gebeuren?
  • Moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd?
  • Is restauratie noodzakelijk?
  • Welke kleuren verf moeten er worden gebruikt?
  • Zijn er zaken waar u over twijfelt?

Wij geven professioneel advies op het gebied van houtherstel en schilderwerkzaamheden
Vooral het laatste hierboven genoemde punt zien wij nogal eens voorbijkomen. Mensen benaderen ons met een specifieke schildersklus, maar hebben eigenlijk nog geen concreet resultaat voor ogen. Gelukkig is dat voor onze vakmannen geen probleem.

Onze ervaren schilders hebben al veel gezien en meegemaakt, en zijn een goede raadgever als het gaat om advies op het gebied van schilder- en houtwerk. Schildersbedrijf Dreijer is bij uitstek de persoon om u vakkundig te adviseren over kleurgebruik, (her)gebruik van materialen, en toepassingen van diverse stijlen. Wilt u bijvoorbeeld een andere keuken, maar is er een beperkt budget? Dan kan overspuiten van uw huidige keukenonderdelen een goede oplossing zijn.

Of wilt u een vernieuwde look voor uw woonkamer of living? Wellicht is Brander Stucco een mooie optie voor u: dit is een decoratieve behandeling van uw muren en plafond welke een fluweelzachte structuur creëert. De voorkeur gaat hierbij meestal uit naar rustige natuurtinten, maar u kunt natuurlijk ook voor een heel ander kleurgebruik kiezen.

Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring in het schildersvak. Wij staan voor u klaar met raad en daad, en doen u, wanneer u een beslissing hebt gemaakt, graag een passende prijsopgave. Helder, en zonder verrassingen achteraf. Zo werken wij bij Schildersbedrijf Dreijer.

Vrijblijvend contact voor passend schildersadvies en het uitvoeren van uw schildersopdracht

Wilt u gebruik maken van onze diensten, of wenst u professioneel advies op het gebied van schilderen en renovatie? Op ons resumé staan niet alleen tal van woningen en aanbouwen, maar ook kerken, bedrijfspanden en andere grote(re) instellingen. Van authentiek tot nieuwerwets en van klassiek tot modern: Bij Schildersbedrijf Dreijer bent u aan het juiste adres voor het vakkundig laten uitvoeren van uw schildersklus.

Bel ons via 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl of vul het forumlier in voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning?

21 maart 2023 - Het voorjaar is op de kop af één dag jong, en we hebben al een klein voorproefje van het heerlijke weer mogen beleven. Krijgt u ook meteen de voorjaarskriebels? Hebt u zin om in uw huis de boel... lees verder »

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze

10 januari 2023 - Wilt u verzekerd zijn van een lange houdbaarheid van uw schilderwerk? Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.