Winterschilder in aantocht!

Winterschilder in aantocht!

Winterschilder in aantocht! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 2 november 2021

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wanneer je denkt dat er in de winter niet geschilderd kan worden, ben je abuis. Een ervaren schilder creëert ook in de winter gunstige omstandigheden om te schilderen. Zo gebruikt de schilder in de winterse omstandigheden speciale verf dat geschikt is voor het gebruik bij lage temperaturen. Deze verf droogt ook snel bij minder gunstige weersomstandigheden en is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tot het vriespunt.

Ook voor het sneller laten drogen van verf zijn er een aantal mogelijkheden zoals gebruik van de straalkachels of het gebruik van een zeil bij het schilderen van bijvoorbeeld de buitenmuren. De vakschilder zorgt dan voor een steiger met zeil eromheen om het vocht te beletten bij het schilderwerk te komen.

En natuurlijk zoek je een winterschilder ook voor binnenschilderwerk. De periode waarin de winterschilder bezig is, is tussen half november en half maart. Precies de juiste tijd om je muren, plafonds, trappen en deuren een flinke opknapbeurt te geven voor of na de feestdagen!
Maar behalve dat heeft de winterschilder nog een bijkomend voordeel; als je in de winter je binnenschilderwerk laat uitvoeren, is je woning met de komst van de lente helemaal fris en strak in de verf!
Naast je muren en houtwerk knapt de winterschilder ook deskundig je oude meubelen op.
Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken maar kunnen je keukenkastjes nog uitstekend een paar jaartjes mee? Laat ze dan opnieuw lakken in een trendy hippe kleur! Ook dat kan de winterschilder uitstekend voor je verzorgen!

De winterschilder verzorgd je binnen- en buitenwerk tegen een aantrekkelijk tarief. Jammer genoeg is de winterschilderpremie van vroeger al jaren geleden afgeschaft. De schildersbedrijven bieden de klanten nu zelf een korting of een aantrekkelijke regeling aan.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!
Kijk voor meer informatie ook op https://www.schildersbedrijfdreijer.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.