Keuken gespoten in Beerta

Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Deze keuken is weer helemaal als nieuw, nadat wij hem hebben overgespoten met tweecomponentenverf.

Bij een keukenmake-over zoals deze demonteren wij de losse onderdelen, zoals de deurtjes van de keukenkastjes, en vervoeren deze naar onze werkplaats in Beerta. Daar worden de de keukenonderdelen zorgvuldig voorbewerkt en overgespoten in de gewenste kleur. Vaste onderdelen, zoals de afzuigkap, verven wij op locatie. Uieraard plaatsen wij alles netjes terug, zo heeft u ook hier geen omkijken naar.

Voordelen van spuiten
Een van de voordelen van het laten spuiten van uw keuken, kasten en deuren is dat minder manuren kost dan bijvoorbeeld alles handmatig te laten schilderen. Daardoor is dit in de meeste gevallen voordeliger. Daarbij wordt de verf bij het spuiten overal netjes en gelijkmatig verdeeld. Op onze Facebookpagina vindt u een aantal video's van onze verfspuiter in actie, zoals deze.

U kiest zelf de kleur

Houdt u van een neutrale kleur, of gaat u liever voor iets opvallends?
Zoals u kunt zien op de voor- en nafoto's van deze keuken, is er hier gekozen voor een donkere tint aquablauw. Maar er is een ruime kleurkeuze mogelijk. Bekijk hier welke kleuren u kunt kiezen voor uw keuken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten van uw keuken.

Overweegt u ook een kleurenrenovatie voor uw keuken? Bij Schildersbedrijf Dreijer werken wij uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit verf en lak, zoals Sigma coatings. Hiermee heeft u nog langer plezier van het resultaat!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

Voor:

  • Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Na:

  • Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.