Keuken gespoten in Beerta

Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Deze keuken is weer helemaal als nieuw, nadat wij hem hebben overgespoten met tweecomponentenverf.

Bij een keukenmake-over zoals deze demonteren wij de losse onderdelen, zoals de deurtjes van de keukenkastjes, en vervoeren deze naar onze werkplaats in Beerta. Daar worden de de keukenonderdelen zorgvuldig voorbewerkt en overgespoten in de gewenste kleur. Vaste onderdelen, zoals de afzuigkap, verven wij op locatie. Uieraard plaatsen wij alles netjes terug, zo heeft u ook hier geen omkijken naar.

Voordelen van spuiten
Een van de voordelen van het laten spuiten van uw keuken, kasten en deuren is dat minder manuren kost dan bijvoorbeeld alles handmatig te laten schilderen. Daardoor is dit in de meeste gevallen voordeliger. Daarbij wordt de verf bij het spuiten overal netjes en gelijkmatig verdeeld. Op onze Facebookpagina vindt u een aantal video's van onze verfspuiter in actie, zoals deze.

U kiest zelf de kleur

Houdt u van een neutrale kleur, of gaat u liever voor iets opvallends?
Zoals u kunt zien op de voor- en nafoto's van deze keuken, is er hier gekozen voor een donkere tint aquablauw. Maar er is een ruime kleurkeuze mogelijk. Bekijk hier welke kleuren u kunt kiezen voor uw keuken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten van uw keuken.

Overweegt u ook een kleurenrenovatie voor uw keuken? Bij Schildersbedrijf Dreijer werken wij uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit verf en lak, zoals Sigma coatings. Hiermee heeft u nog langer plezier van het resultaat!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

Voor:

  • Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Na:

  • Keuken gespoten in Beerta Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk op korte termijn uitbesteden? Bel Dreijer in Beerta

21 februari 2024 - Vakschilder Dreijer, bekend in Groningen, Drenthe en omstreken, heeft mooi nieuws voor inwoners van deze regio die binnenschilderwerk hebben dat nodig gedaan moet worden. Speciaal tijdens deze... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.