Keuken vervangen of overspuiten?

Keuken vervangen of overspuiten? Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voor een klant in het mooie Winschoten, hebben wij het overspuiten van de keukenkastjes verzorgd, en de afwerking van de keukenachterwand. Hierdoor is deze keuken helemaal als nieuw.

Waar de klant in eerste instantie uitging van het moeten verwijderen van de oude grijze keuken, en plaatsen van een geheel nieuwe keuken, konden wij gelukkig op een andere wijze van dienst zijn. Dankzij de inzet van onze spuiter, hebben wij de bestaande keuken overgespoten in een prachtige witte tint in een 2-componenten zijdeglans verf.

Keuken weer voor jaren bestand tegen dagelijks gebruik
De bestaande achterwand van tegels is door ons gestuukt, waarna hier een betonlook aan gegeven is, en vervolgens is afgelakt met 2 lagen beschermingslak. De keuken ziet er nu niet alleen gloednieuw uit, deze is tevens voor vele jaren bestand tegen dagelijks gebruik, en eenvoudig te reinigen dankzij de vakkundige afwerking.

Uw bestaande keuken weer helemaal als nieuw met Schildersbedrijf Dreijer

Wilt u ook uw keuken een upgrade geven? Bespreek met ons de mogelijkheden bij het overspuiten van uw bestaande keukenkastjes en -onderdelen. Onze vakmensen kunnen dit met liefde voor u verzorgen, waarbij er zeer netjes, en altijd volgens afspraak wordt gewerkt.

0597-331305
Contact opnemen via WhatsApp
info@schildersbedrijfdreijer.nl

Recensies van onze klanten
Bent u benieuwd naar de klantenervaringen met Schildersbedrijf Dreijer? Bezoek dan eens onze reviewpagina, of bekijk de reviews op Google. Ons vakkundige schilders- en spuitteam staat voor u klaar!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.