Mooie schildersopdracht bij Kalk Bandenservice Heiligerlee

Mooie schildersopdracht bij Kalk Bandenservice Heiligerlee Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Kalk Bandenservice staat bekend als dé specialist in zomer- en winterbanden, maar ook voor velgen, aanhangwagens, uitlijnen, balanceren en bandenreparatie kun je er terecht. Recent mochten onze schilders het kenmerkende bedrijfspand van Kalk Bandenservice in Heiligerlee voorzien van nieuw schilderwerk. We delen het resultaat graag met u.

Wij onderscheiden ons door een grondige voorbereiding
Voorafgaand aan het schilderen, zorgen de vakmannen van Schildersbedrijf Dreijer ervoor dat de ondergrond goed voorbereid is. Er wordt grondig geschuurd en waar nodig hersteld, voordat er wordt begonnen met schilderen. Dat is één van de kenmerken die ons onderscheiden van andere schildersbedrijven.

Vervolgens zijn de boeidelen en trespapanelen door ons geschilderd met Sigma Allure Gloss. Dit is een superieure lakverf met een hoogglans glansgraad, die zorgt voor een duurzame bescherming en een prachtige afwerking. Evenals de service van Kalk Bandenservice, straalt nu ook het schilderwerk u weer tegemoet, wanneer u een bezoek brengt aan de receptie en garage van deze bandenspecialist in Heiligerlee.

Wilt u ook uw kantoor- of bedrijfspand weer als nieuw? Neem contact op met Schildersbedrijf Dreijer voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.