Nieuwe deur met deurkozijn gemaakt en geplaatst

Nieuwe deur met deurkozijn gemaakt en geplaatst Schildersbedrijf Dreijer Beerta

In Westerlee zijn onze vakmensen ter plaatse gegaan voor het maken en schilderen van een nieuwe buitendeur. Ook het kozijn is van onze handen.

Tevens is alles weer netjes ingevoegd, en werden de houten deur en het deurkozijn door onze schilders afgeschilderd met Sigma Allure gloss.

Goede afsluiting van uw woning zorgt voor betere isolatie
Het is belangrijk dat buitendeuren en -ramen goed sluiten op het kozijn. Dit voorkomt tocht, maar ook warmteverlies en onnodige stookkosten. In de zomer heeft u als bewoner tevens baat bij een goed geïsoleerd huis. Wij van Schildersbedrijf Dreijer schilderen met liefde uw ramen, deuren en kozijnen. Wanneer tijdens onze werkzaamheden blijkt dat bepaalde houten onderdelen zijn aangetast door houtrot, of niet goed aansluiten, dan zullen wij in overleg met u een oplossing bieden. Zoals in dit geval een strakke, nieuwe deur en kozijn. Bel voor een vrijblijvende offerte of maak direct een afspraak via info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.