Traptreden spuiten met 2 componentenverf

Traptreden spuiten met 2 componentenverf Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voor een klant in Beerta hebben wij de traptreden gespoten met 2 componentenverf. Dit gebeurde in onze werkplaats, nadat wij de treden met de nodige voorzichtigheid bij de klant hebben gedemonteerd.

Waarom 2 componentenverf gebruiken?
Tweecomponentenverf is een lak die door 2 verschillende delen met elkaar wordt verbonden. Door de samensmelting van beide delen ontstaat er een chemische reactie, wat zorgt voor een betere hechting en een langere krasvastheid. Wij gebruiken hiervoor de kwaliteitslak van Sikkens. De hechting draagt bij aan een sterke en slijtvaste constructie, wat in het geval van een trap, die in elk huishouden natuurlijk met regelmaat van de klok gebruikt wordt, een grote toegevoegde waarde heeft.

Wij hebben de traptreden na het drogen met plezier weer gemonteerd bij de klant, die nu jarenlang kan genieten van deze mooie trap. Bekijk hier de foto's van het eindresultaat!

Bel Schildersbedrijf Dreijer voor het betere schilderwerk
Wilt u ook nog langer genieten van uw schilderwerk, omdat dit door een professional is uitgevoerd? Overweeg dan ook om uw traptreden te laten overspuiten door Schildersbedrijf Dreijer. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat, om ervoor te zorgen dat u, net als deze tevreden klant uit Beerta, weer jarenlang plezier heeft van uw schilderwerk.

Bel 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl. Volg ons op Facebook of check regelmatig deze website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle Dreijer-projecten.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

  • Traptreden spuiten met 2 componentenverf Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Traptreden spuiten met 2 componentenverf Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Traptreden spuiten met 2 componentenverf Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Traptreden spuiten met 2 componentenverf Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe kleur voor woning online even uitproberen? Dat kan!

11 mei 2023 - Overweegt u een nieuwe kleur voor uw woonkamer, buitenmuren, deuren of kozijnen? Misschien vindt u het lastig in te schatten hoe een nieuwe kleur in uw woning zal ogen. In deze digitale tijd is het... lees verder »

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

20 april 2023 - Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.