VCA certificering

VCA certificering Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd en al ons klimmateriaal en gereedschap wordt jaarlijks gekeurd, zodat wij de werkzaamheden onder veilige werkomstandigheden kunnen uitvoeren.

Een schilder voert zijn werkzaamheden vaak op hoogte uit, denk aan het schilderen van gevels of boeidelen. Ook werkt ons personeel geregeld met machines. Het is van groot belang dat hierbij de veiligheidsnormen worden nageleefd om ongelukken te voorkomen. Al het personeel krijgt hiervoor een gedegen VCA opleiding en training.

VCA is ontstaan als veiligheids-, gezondheids- en milieuchecklist voor bedrijven die in de (petro)chemische industrie werken. Inmiddels is het VCA-systeem ook een meetlat voor uitvoerende bedrijven in de bouw-, metaal-, installatie- en transportsector. De VCA is inmiddels uitgegroeid tot een algemene en internationale certificering waardoor opdrachtgevers weten dat op hun locatie en bedrijventerrein veilig gewerkt wordt. Schildersbedrijf Dreijer zorgt ervoor dat er op uw locatie veilig, milieubewust en gezond gewerkt wordt.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Certificering.

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.