Wand met Digo Palatinum zilver

Wand met Digo Palatinum zilver Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Palatinum is een gebruiksklare sierpleister met een sprankelend effect op basis van kunstharsdispersies. Je krijgt hierdoor een unieke sierstuc afwerking, wat direct aanspreekt.

Voor een klant in onze gemeente Oldambt mochten wij de wand bij de eettafel in prachtig zilver afwerken, nadat wij recent een wand met de bronzen versie mochten behandelen.

Diverse kleuren en mogelijkheden
Digo Palatinum geeft, afhankelijk van de verwerking, een glad of gestructureerd oppervlak, is zeer decoratief en afwasbaar. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, te weten goud, brons of zilver:

Digo Palatinum brons, goud en zilver

Uw muren en wanden een sprankelende upgrade geven? Kies voor Digo Palatinum
Wilt u ook uw wanden nét dat beetje extra geven? Ziet u de muur al voor u, in sprankelend goud, zilver of brons? Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf Dreijer voor de uitgebreide mogelijkheden van de sierpleister Digo Palatinum.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Projecten.

  • Wand met Digo Palatinum zilver Schildersbedrijf Dreijer Beerta
  • Wand met Digo Palatinum zilver Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.