Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 10 januari 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wilt u verzekerd zijn van een lange houdbaarheid van uw schilderwerk? Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten. En niet voor even, maar voor de lange termijn.

Meer plezier uit het schilderwerk
De schilders van Schildersbedrijf Dreijer gaan elke dag weer met plezier aan de slag. Dat zie je terug in het schilderwerk. Geen klus is hetzelfde, wat wel standaard is, is het gebruik van kwaliteitsproducten. Want alleen met de beste schuurmachines, primers, kwasten en verf behaal je de mooie, duurzame resultaten die zo kenmerkend zijn voor Schildersbedrijf Dreijer. Niet zelden herkennen mensen uit Beerta en omgeving ons schilderwerk als zijnde `typisch Dreijer`.

Maar hoe zorgen wij nou voor jarenlang plezier aan uw kant van het schilderwerk? Dat is door één, vaak onderbelicht, onderdeel zeer serieus te nemen: de voorbereiding.

Voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden
Het behoeft waarschijnlijk geen uitleg dat je op rottend hout niet gaat schilderen. Toch zijn er helaas een hoop - zelfbenoemde - schildersbedrijven waar ze dit wel doen. Deze schildercowboys, zoals wij ze noemen, zijn uw tijd en geld niet waard. Er wordt weinig overlegd, vaak vooraf gefactureerd en er wordt vooral snel en met weinig passie voor het vak begonnen met schilderen. Met als gevolg dat veel schilderwerk al na korte tijd afbladdert en u weer helemaal opnieuw op zoek kan gaan naar een goede en betrouwbare schilder. Plus dat u opnieuw met kosten voor schilderwerk wordt geconfronteerd. Goedkoop is duurkoop, dat geldt zeker in dit geval.

Bij Schildersbedrijf Dreijer besteden we veel tijd aan de voorzorg. Hier gaat wel wat meer tijd in zitten, maar op de lange termijn is het stukken voordeliger omdat ons schilderwerk vele jaren langer meegaat. Hierdoor hoeft u veel minder vaak een schilder in te huren.

Hoe wij dat doen? Schuren, schuren, schuren. Maar ook het uitvoerig controleren van de huidige staat van het houtwerk is een belangrijk onderdeel van de schilderwerkzaamheden die wij uitvoeren in Oldambt en omgeving. Is er aantasting door houtrot? Dan zullen wij dit altijd eerst willen verhelpen, uiteraard in overleg met u.

Altijd een heldere prijsopgave
Door houtrot aangetast hout of andere kapotte delen worden vakkundig vervangen. Alles wordt op maat gemaakt door onze goed opgeleide vakmensen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Pas als de ondergrond perfect is beginnen wij met schilderen.

Sigma Allure, duurzame kwaliteit voor het beste resultaat

Bij Schildersbedrijf Dreijer maken wij alleen gebruik van de beste kwaliteit lak, namelijk van Sigma Allure. Deze duurzame verf is speciaal ontworpen om de elementen te weerstaan. Regen, sneeuw, hagel, vorst, hitte en de tand des tijds hebben nauwelijks invloed op ons schilderwerk, dat wordt uitgevoerd met Sigma Allure. Dát is de reden dat wij sinds jaar en dag kiezen voor dit kwaliteitsmerk!

Vraag vrijblijvend meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Of bent u op zoek naar een ervaren vakschilder voor een monument? Ons portfolio bevat meerdere monumentale panden, zoals de Blijhamster kerk, de kerk in Loppersum, of de 15e-eeuwse kerk in Meeden, waar wij de kerkbanken hebben mogen restaureren en waarbij middels het handmatig aanbrengen van houtnerven is gekozen voor het behoud van van de authentieke uitstraling van dit prachtige pand.

Bel of mail met Schildersbedrijf Dreijer en bespreek wat uw wensen zijn. Wij staan voor u klaar.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waait er dit voorjaar ook een frisse wind door uw woning?

21 maart 2023 - Het voorjaar is op de kop af één dag jong, en we hebben al een klein voorproefje van het heerlijke weer mogen beleven. Krijgt u ook meteen de voorjaarskriebels? Hebt u zin om in uw huis de boel... lees verder »

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze

10 januari 2023 - Wilt u verzekerd zijn van een lange houdbaarheid van uw schilderwerk? Schildersbedrijf Dreijer is een duurzame keuze. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.