Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf?

Waar op letten bij het kiezen van een schildersbedrijf? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 20 april 2023

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wanneer u een schildersklus hebt en op zoek bent naar een goed schildersbedrijf om de klus aan uit te besteden, zult u zowel op internet als wanneer u in het rond vraagt een hoop opties tegenkomen. Kennissen, vrienden en familie zullen graag willen adviseren. Maar de ene schilder is de andere niet, en u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld krijgen. Hoe vindt u een professionele vakschilder die tevredenheid garandeert? Wij geven een aantal praktische tips in uw zoektocht naar een goed schildersbedrijf.

Waar moet je op letten bij de keuze voor een goed schildersbedrijf?

Bij het vinden van een goede en professionele schilder voor uw schilderopdracht adviseren wij om te letten op de volgende zaken:
Ervaringen/reviews van klanten
Prijs/kwaliteitverhouding
Aanwezigheid van een portfolio
Een keurmerk of certificaat waaruit expertise blijkt
Garantievoorwaarden
Betalingsvoorwaarden

En: Wat is uw eerste indruk van het bedrijf?
Last but not least: ga ook af op uw eerste indruk van het bedrijf. Voelt u sterke twijfels over bepaalde zaken, of lijken dingen mooier dan ze in werkelijkheid kunnen zijn? Heroverweeg uw keuze. Het is belangrijk dat u vertrouwen hebt in de schilder die uw schilderswerk gaat uitvoeren. Een aantal indicatoren waaraan u kunt zien dat u met een professional te maken hebt zijn o.a.:
- Er wordt netjes gewerkt door verzorgd personeel
- Er wordt geluisterd naar de wens van u als klant
- De schilder komt gemaakte afspraken na
- De prijs is reëel en marktconform

Let op: Goedkoop is duurkoop
Nadat u zich hebt verdiept in de schildersbedrijven die bij u in de regio actief zijn, hebt u wellicht bij een aantal van hen een offerte opgevraagd. Vaak is men in eerste instantie geneigd te kiezen voor de aanbieder van de laagste prijs. Maar onthoud dat in de schildersbranche goedkoop in veel gevallen duurkoop betekent. U zult niet de eerste zijn die al na korte tijd het nieuwe schilderwerk ziet afbladderen, en vervolgens op zoek moet naar een andere schilder om de klus wél professioneel uit te voeren. Al met al een hoop ergernis en niet te vergeten dubbele kosten.

Een professioneel schildersbedrijf garandeert kwaliteit

De vakman onder de schilders herkent u aan de precisie waarmee deze de werkzaamheden uitvoert. Met Schildersbedrijf Dreijer kiest u voor kwaliteit. Wij beginnen bijvoorbeeld nooit zomaar met schilderen. Aan het schilderwerk gaat eerst een grondige voorbereiding vooraf van schuren, houtwerkherstel (bijv. in het geval van houtrot), en het voorbehandelen van het houtwerk. Als de eerste grondlaag erop zit, gaan wij opnieuw schuren. Zo zorgen we voor de beste dekking én hechting van de verf, wat resulteert in schilderwerk waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij garanderen de kwaliteit van het schilderwerk, dit wordt gewaardeerd door onze klanten.

Vindt u het leuk om foto's van ons werk te bekijken? Klik dan hier. Hebt u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met Schildersbedrijf Dreijer in Beerta op 0597-331305, of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.