Projecten

Projecten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

« < 9 10 11 12

Restauratie kerk in Loppersum

We voerden schilderwerkzaamheden uit in de kerk in Loppersum. Zowel binnen als buiten. Ook de kerktoren voorzagen we van een nieuwe... lees verder »

Eiken imitatie - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Eiken imitatie

5 februari 2014 hebben wij een dagcursus houtimitatie gegeven aan belangstellenden. Schildersbedrijf Dreijer kan ook nieuwe delen hout laten lijken... lees verder »

Spuiten ventilatoren - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Spuiten ventilatoren

Ventilatoren spuiten voor de kerk in... lees verder »

Schilderwerk kerktoren Blijham - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderwerk kerktoren Blijham

De kerktoren in Blijham was nodig toe aan een schilderbeurt. Tijdens de werkzaamheden troffen wij veel houtrot aan en ondeugdelijke verflagen. We... lees verder »

Renovatie woning van binnen en buiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Renovatie woning van binnen en buiten

Voor een goede klant in Winschoten renoveerden we de complete woning. Dat betekende de volgende werkzaamheden: - Gehele schilderwerk buiten -... lees verder »

Houtrotreparatie boeidelen woning - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrotreparatie boeidelen woning

Voor een woning in Muntendam verzorgden we het gehele schilderwerk en we vervingen de rotte boeidelen. Ook vernieuwden we het gehele houten geraamte... lees verder »

Nieuwe maatwerk kozijnen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nieuwe maatwerk kozijnen

Voor een woning in Beerta maakten we nieuwe hardhouten kozijnen en leverden en plaatsten we isolatieglas. De kozijnen maakten we geheel op maat... lees verder »

Meerdere werkzaamheden - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Meerdere werkzaamheden

Voor een woning in Midwolda voerden we de volgende werkzaamheden uit: 1. Buitenschilderwerk 2. Houtrotsanering en reparaties 3. Glas-in-lood opnieuw... lees verder »

« < 9 10 11 12
Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.