Projecten

Projecten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

« < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Houtrot Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrot Beerta

In een woning in Beerta troffen we in de kozijnen houtrot aan. Het rotte deel verwijderden we en zaagden dit af. Met nieuwe stukken hout kon het... lees verder »

Gevel schilderen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gevel schilderen

De gevel van een woning in Blijham had grote behoefte aan een grondige schilderbeurt. Daarna konden we volstaan met het jaarlijkse... lees verder »

Dakterras Cordial - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Dakterras Cordial

Het dakterras van Cordial in Winschoten en de red-cedardelen waren vies en verweerd. We hebben ze eerst geheel schoon geschraapt en geschuurd. Na... lees verder »

Tafelblad en hordeur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Tafelblad en hordeur

Voor mensen in Drieborg maakten we een tafelblad en een hordeur. Ze zijn geheel op maat gemaakt en in kleur gespoten. Onze klant uit Drieborg is er... lees verder »

Glaszetten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Glaszetten

Als het goed is, vallen de ramen niet op, maar ze zijn uiteraard wel enorm belangrijk. Veel woningen voorzagen we al van glas, zo ook een woning in... lees verder »

Daklijsten en boeidelen vervangen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Daklijsten en boeidelen vervangen

Voor een klant in Midwolda vervingen we diverse daklijsten en boeidelen van de rechter gevel. Ook deden we hier het schilderwerk. Volgend jaar is de... lees verder »

Houtrot dorpel voordeur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrot dorpel voordeur

Flinke houtrot zagen we in de dorpel van de voordeur van een klant in Zuidbroek. Samen met de rotte delen in de deurstijl verwijderden we dit en... lees verder »

Restauratie kerkbanken houtimitatie - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Restauratie kerkbanken houtimitatie

In Meeden staat een prachtige kerk. De kerkbanken waren aan vervanging toe, maar ze wilden het liefst de oude en originele stijl behouden. We... lees verder »

Deuren spuiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Deuren spuiten

Voor een klant uit Zuidbroek maakten we de originele deuren uit de woningen weer helemaal strak en we spoten ze in de gewenste... lees verder »

Decoratieve wandafwerking met Stuccomat - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Decoratieve wandafwerking met Stuccomat

Een klant in Winschoten wilde een decoratieve wand. We brachten Stuccomat van Brander aan, in een uniek motief. De wand in de woning is behoorlijk... lees verder »

« < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Schilderbedrijf Dreijer biedt al meer dan 30 jaar toonaangevend schilderwerk

23 februari 2024 - Wanneer je komt uit de regio Oldambt, of regelmatig een bezoek brengt aan deze gemeente in Oost-Groningen, zal je ongetwijfeld de busjes van Schildersbedrijf Dreijer hebben zien rijden, en wellicht... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.