Projecten

Projecten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Aardbevingsschade herstel - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Aardbevingsschade herstel

Zeer leuke klus in Appingedam. Bij deze woning zijn we begonnen om het schilderwerk weer super strak te maken. Na enige houtrot reparaties en aardbevi... lees verder »

Decoratieve wandafwerking - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Decoratieve wandafwerking

De bewoners wilden een opvallende muur met een speciale look. Om een leuk speels effect te bewerkstelligen op een wand, hebben we een decoratieve afwe... lees verder »

Voetgangersmarkering fabriekshal - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voetgangersmarkering fabriekshal

Om de richtlijnen voor veiligheid na te leven, hebben wij een voetgangersmarkering aangebracht op de vloer in een fabriekshal. Dit is met een speciale... lees verder »

Heraldiek Wapen van Groningen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Heraldiek Wapen van Groningen

Het is penseelwerk wat is uitgetekend is, daarna is het opgeschilderd.... lees verder »

Fotobehang - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Fotobehang

We hebben een wand voorzien van een fotobehang. Fotobehang kun je op maat laten maken nadat je de wand waar het moet komen opgemeten hebt.... lees verder »

marmerimitatie schouw - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

marmerimitatie schouw

De bewoners wilden een meer robuustere schouw in hun kamer maar wisten niet hoe ze dit konden realiseren. We hebben in overleg met hun besloten om hie... lees verder »

Houtrot Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrot Beerta

In een woning in Beerta troffen we in de kozijnen houtrot aan. Het rotte deel verwijderden we en zaagden dit af. Met nieuwe stukken hout kon het kozij... lees verder »

Gevel schilderen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gevel schilderen

De gevel van een woning in Blijham had grote behoefte aan een grondige schilderbeurt. Daarna konden we volstaan met het jaarlijkse onderhoud.... lees verder »

Dakterras Cordial - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Dakterras Cordial

Het dakterras van Cordial in Winschoten en de red-cedardelen waren vies en verweerd. We hebben ze eerst geheel schoon geschraapt en geschuurd. Na twee... lees verder »

Tafelblad en hordeur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Tafelblad en hordeur

Voor mensen in Drieborg maakten we een tafelblad en een hordeur. Ze zijn geheel op maat gemaakt en in kleur gespoten. Onze klant uit Drieborg is er bl... lees verder »

« < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd

21 juni 2022 - Verdient uw woning alleen de beste kwaliteit? Wilt u geen omkijken meer hebben naar het schilderwerk? Het wordt steeds lastiger om een vakman te vinden op het gebied ... lees verder »

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven?

2 mei 2022 - "Mensen staan nog regelmatig stil om ons te complimenteren met het schilderwerk. Deze eer komt volledig toe aan de vakmensen van Schildersbedrijf Dreijer." - Leo Hoogm... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.