Projecten

Projecten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

« < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Voetgangersmarkering fabriekshal - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voetgangersmarkering fabriekshal

Om de richtlijnen voor veiligheid na te leven, hebben wij een voetgangersmarkering aangebracht op de vloer in een fabriekshal. Dit is met een... lees verder »

Heraldiek Wapen van Groningen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Heraldiek Wapen van Groningen

Het is penseelwerk wat is uitgetekend is, daarna is het... lees verder »

Fotobehang - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Fotobehang

We hebben een wand voorzien van een fotobehang. Fotobehang kun je op maat laten maken nadat je de wand waar het moet komen opgemeten... lees verder »

marmerimitatie schouw - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

marmerimitatie schouw

De bewoners wilden een meer robuustere schouw in hun kamer maar wisten niet hoe ze dit konden realiseren. We hebben in overleg met hun besloten om... lees verder »

Houtrot Beerta - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrot Beerta

In een woning in Beerta troffen we in de kozijnen houtrot aan. Het rotte deel verwijderden we en zaagden dit af. Met nieuwe stukken hout kon het... lees verder »

Gevel schilderen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gevel schilderen

De gevel van een woning in Blijham had grote behoefte aan een grondige schilderbeurt. Daarna konden we volstaan met het jaarlijkse... lees verder »

Dakterras Cordial - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Dakterras Cordial

Het dakterras van Cordial in Winschoten en de red-cedardelen waren vies en verweerd. We hebben ze eerst geheel schoon geschraapt en geschuurd. Na... lees verder »

Tafelblad en hordeur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Tafelblad en hordeur

Voor mensen in Drieborg maakten we een tafelblad en een hordeur. Ze zijn geheel op maat gemaakt en in kleur gespoten. Onze klant uit Drieborg is er... lees verder »

Glaszetten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Glaszetten

Als het goed is, vallen de ramen niet op, maar ze zijn uiteraard wel enorm belangrijk. Veel woningen voorzagen we al van glas, zo ook een woning in... lees verder »

Daklijsten en boeidelen vervangen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Daklijsten en boeidelen vervangen

Voor een klant in Midwolda vervingen we diverse daklijsten en boeidelen van de rechter gevel. Ook deden we hier het schilderwerk. Volgend jaar is de... lees verder »

« < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Waarom schilder- en spuitwerk uitbesteden aan een vakman?

30 oktober 2023 - Schildersbedrijf Dreijer deelt regelmatig expertise op het gebied van schilderwerk. Heeft u dit seizoen schilder- of spuitwerk dat u professioneel verzorgd wilt hebben, zoals het spuiten van uw... lees verder »

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Nooit meer zorgen om schilderwerk met het Onderhoudsabonnement

5 oktober 2023 - Wilt u geen zorgen meer hebben over de staat van het schilderwerk van uw woning, en altijd verzekerd zijn een mooie afwerking? Dan vertellen wij u vraag over de mogelijkheden van het GlansGarant... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.