Projecten

Projecten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnen onze projecten pagina vindt u een overzicht van de projecten zoals deze door ons zijn uitgevoerd. Schildersbedrijf Dreijer hoopt u met deze pagina een goed beeld te kunnen geven van de uitgevoerde werkzaamheden en de kwaliteit hiervan.

« < 4 5 6 7 8 9 > »
Glaszetten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Glaszetten

Als het goed is, vallen de ramen niet op, maar ze zijn uiteraard wel enorm belangrijk. Veel woningen voorzagen we al van glas, zo ook een woning in Ho... lees verder »

Daklijsten en boeidelen vervangen - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Daklijsten en boeidelen vervangen

Voor een klant in Midwolda vervingen we diverse daklijsten en boeidelen van de rechter gevel. Ook deden we hier het schilderwerk. Volgend jaar is de l... lees verder »

Houtrot dorpel voordeur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houtrot dorpel voordeur

Flinke houtrot zagen we in de dorpel van de voordeur van een klant in Zuidbroek. Samen met de rotte delen in de deurstijl verwijderden we dit en zette... lees verder »

Restauratie kerkbanken houtimitatie - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Restauratie kerkbanken houtimitatie

In Meeden staat een prachtige kerk. De kerkbanken waren aan vervanging toe, maar ze wilden het liefst de oude en originele stijl behouden. We beschild... lees verder »

Deuren spuiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Deuren spuiten

Voor een klant uit Zuidbroek maakten we de originele deuren uit de woningen weer helemaal strak en we spoten ze in de gewenste kleur.... lees verder »

Decoratieve wandafwerking met Stuccomat - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Decoratieve wandafwerking met Stuccomat

Een klant in Winschoten wilde een decoratieve wand. We brachten Stuccomat van Brander aan, in een uniek motief. De wand in de woning is behoorlijk opg... lees verder »

Meubels spuiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Meubels spuiten

Oude, bruine meubels gaven we een goede voorbehandeling en daarna spoten we ze met mooie lak. Het resultaat: de oude meubels kregen weer een moderne, ... lees verder »

Restaureren deur - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Restaureren deur

In Beerta restaureerden we een deur en vernieuwden een paneel. Dat betekent dat we de deur vakkundig voorbewerkten en schilderden.... lees verder »

Woning strak in de lak - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Woning strak in de lak

Afgelopen zomer hebben we deze woning weer strak in de lak gezet. Nadat de houtrotreparaties zijn gedaan en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd k... lees verder »

Restauratie schilderwerk plafond kerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Restauratie schilderwerk plafond kerk

De kerk in Meeden geven we weer een prachtig plafond, geheel in de authentieke stijl die zo eigen is aan het pand.... lees verder »

« < 4 5 6 7 8 9 > »
Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Met GlansGarant is de kwaliteit verzekerd

21 juni 2022 - Verdient uw woning alleen de beste kwaliteit? Wilt u geen omkijken meer hebben naar het schilderwerk? Het wordt steeds lastiger om een vakman te vinden op het gebied ... lees verder »

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat onderscheidt Dreijer van andere schildersbedrijven?

2 mei 2022 - "Mensen staan nog regelmatig stil om ons te complimenteren met het schilderwerk. Deze eer komt volledig toe aan de vakmensen van Schildersbedrijf Dreijer." - Leo Hoogm... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.