Laatste nieuws

Volg het laatste nieuws uit de schildersbranche en bekijk wat onze vakmensen zoal tegenkomen tijdens hun werkzaamheden op deze blogpagina van Schildersbedrijf Dreijer.

« < 4 5 6 7
Gun uw meubels een tweede leven en laat ze door ons overspuiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gun uw meubels een tweede leven en laat ze door ons overspuiten

26 juni 2017 - Soms is een meubel te oud of te lelijk voor uw interieur, maar heeft deze zoveel uitstraling dat u het tóch wilt gebruiken... Laat het dan... lees verder »

Gevel woning in Beerta bekleed met Keralit - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gevel woning in Beerta bekleed met Keralit

6 juni 2017 - Bij een van onze klanten in Beerta hebben wij de gevel van de woning voorzien van Keralit gevelbekleding. Keralit gevelbekleding is een duurzame,... lees verder »

Last van houtrot? Wij hebben de oplossing - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Last van houtrot? Wij hebben de oplossing

30 mei 2017 - Houtrot is rot! Voor u, maar ook voor uw woning of bedrijfspand. Het is een schimmelproces dat, eenmaal begonnen, niet vanzelf stopt. Houtrot kan uw... lees verder »

Gegarandeerde glans met GlansGarant - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Gegarandeerde glans met GlansGarant

23 mei 2017 - GlansGarant is een uniek meerjarig onderhoudsplan voor uw woning. Wij, van Schildersbedrijf Dreijer, zijn exclusief GlansGarant-partner. Jaarlijks... lees verder »

Werkzaamheden van de afgelopen weken - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Werkzaamheden van de afgelopen weken

23 april 2016 - Om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden binnen het bedrijf gaan wij u met enige regelmaat met een nieuwsbericht op de hoogte houden van de... lees verder »

Topkwaliteit van Sigma Allure - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Topkwaliteit van Sigma Allure

24 november 2014 - Onze klanten complimenteren ons vaak over de verf. Hij glanst inderdaad mooi. Dat is een van de redenen dat wij al jaren schilderen met Sigma Allure... lees verder »

Buitenschilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Buitenschilderwerk

3 november 2014 - Zorg dat u regelmatig uw schilderwerk onderhoudt en schoonmaakt. U voorkomt zo eenvoudig dure reparaties aan kozijnen of deuren. Wij komen graag bij... lees verder »

Voorjaarsweer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voorjaarsweer

11 maart 2014 - Het weer werkt mee en we zijn druk bezig met buitenschilderwerk! Op verschillende plaatsen in de regio Groningen wordt de buitenboel aangepakt. Onder... lees verder »

Meubels spuiten - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Meubels spuiten

3 februari 2014 - Wist u dat wij in een professionele spuitcabine uw meubels, deuren en keukenkastjes weer als nieuw lakken? Zonder nieuw te kopen. Kijk op de pagina... lees verder »

« < 4 5 6 7
De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.