Laatste nieuws

Volg het laatste nieuws uit de schildersbranche en bekijk wat onze vakmensen zoal tegenkomen tijdens hun werkzaamheden op deze blogpagina van Schildersbedrijf Dreijer.

« < 3 4 5 6 7 > »

Barbecue pensioen feest voor Johan Wortelboer

5 juli 2020 - Een aantal dagen geleden hebben wij van Schildersbedrijf Dreijer afscheid genomen van onze gewaardeerde medewerker, Johan Wortelboer, die na 17 jaar... lees verder »

Houd de warmte buiten met Topshield dak coating - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Houd de warmte buiten met Topshield dak coating

22 mei 2018 - Tijd om te besparen op uw energierekening? Houd de warmte buiten met Thermoshield! Is het zo warm dat de airco op kantoor overuren draait? Bent u met... lees verder »

Laat het voorjaar maar komen! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Laat het voorjaar maar komen!

20 februari 2018 - De dagen lengen, en het voorjaar komt voorzichtig aan weer in zicht. Wellicht wordt het deze lente tijd om eindelijk eens de buitenkant van uw woning... lees verder »

Bekijk wat wij doen op onze projectenpagina - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Bekijk wat wij doen op onze projectenpagina

10 oktober 2017 - We geven u graag een inkijkje in wat wij zoal doen op een dag. Daarom hebben wij een projectenpagina aangemaakt. Hier ziet u een overzicht van de... lees verder »

Thermoshield is het beste voor uw (houten) woning! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Thermoshield is het beste voor uw (houten) woning!

3 oktober 2017 - Bent u al bekend met Thermoshield Nature? Thermoshield Nature is uitermate geschikt voor houten woningen en -onderdelen. Hebt u bijvoorbeeld een... lees verder »

Vervang uw boeidelen voor garantieplaat - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Vervang uw boeidelen voor garantieplaat

26 september 2017 - Nette, sterke boeidelen geven uw woning meerwaarde. Wanneer u overweegt uw boeidelen te vervangen, dan hebben wij een uitstekende suggestie voor u:... lees verder »

Vorst? Tijd voor de binnenkant van uw woning! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Vorst? Tijd voor de binnenkant van uw woning!

19 september 2017 - Het duurt niet lang meer of de vorst dienst zich alweer aan. En nu de dagen korter worden en het kwik daalt, zit u weer meer binnen. Mogelijk vallen... lees verder »

Is uw huis al herfstklaar? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Is uw huis al herfstklaar?

5 september 2017 - Grote kans dat u bij terugkomst van uw vakantie uw woning toch iets anders terugvond dan u het had achtergelaten - in uw herinnering althans. Zat er... lees verder »

Als de standaardmaat niet voldoet... - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Als de standaardmaat niet voldoet...

11 juli 2017 - De mannen van Schildersbedrijf Dreijer in Beerta kunnen niet alleen mooi schilderen, zij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het restaureren van... lees verder »

Graag gedaan! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Graag gedaan!

4 juli 2017 - Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Dáár doen wij het voor. Tevreden klanten een positieve ervaring geven, dát maakt ons werk extra leuk... lees verder »

« < 3 4 5 6 7 > »
De kunst van een excellente voorbereiding - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

De kunst van een excellente voorbereiding

22 april 2024 - Wilt u weten wat Schildersbedrijf Dreijer uniek maakt? Voor ons begint het schilderproces niet bij het openen van een verfblik, maar bij een zorgvuldige voorbereiding. We besteden minstens zoveel... lees verder »

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Binnenschilderwerk? Wij geven uw huis een nieuwe glans!

12 maart 2024 - Bij Schildersbedrijf Dreijer brengen we de kunst van binnenschilderwerk tot leven. Naast dat het onderhouden van binnenschilderwerk een verstandige keuze is, geeft een frisse laag verf een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.